Engleza pentru adulti

Intr-o societate care se dezvolta, abilitatea de a vorbi o limba straina cel putin, devine o cerinta obligatorie. Limba engleza a devenit o limba universala si indiferent de varsta noastra, de calificarea noastra, avem nevoie de ea pentru a face fata provocarilor vietii de zi cu zi. Deci un curs intensiv de limba engleza ce se pliaza pe nevoile noastre este cea mai buna varianta.

Din ce in ce mai des ne intalnim cu necesitatea de a ne dovedi nivelul de limba prin intermediul unui test de limba: IELTS, Cambridge, TOEFL, etc. Sunt teste internationale ce cuprind 4 sau chiar 5 module: listening, writing, reading and speaking. Daca aveti nevoie sa va pregatiti pentru ele nu ezitati sa ne contactati, avem peste 10 ani experienta in domeniu si o larga varietate de materiale.

Living in a continuously growing and developing society, to know at least one foreign language is mandatory.  No matter our age or our qualifications, we need it to face the daily challenges. So a language crash course is the best way.

More and more these days we meet the requirement of having an international certificate of language as: IELTS, TOEFL, Cambridge and so on. If you need help to prepare for them don’t hesitate to call us.

3 thoughts on “Engleza pentru adulti”

 1. salut

  Numele meu este Alexandru, si as vrea sa invat mai bine engleza. Stiu putina engleza de nivel A1 poate A2 dar as vrea sa ajung la un nivel de B2 sa pot sa vorbesc si sa scriu fluent. Ma puteti ajuta…?!

 2. salut
  Numele meu este Popa Alexandru si as vrea sa trec de la nivelul A1-A2 la nivelul de B2 in cunoastearea limbi engleze , ma puteti ajuta..?!

  • smartlessons said:

   Sigur ca va pot ajuta. aveti pe site numarul de telefon, sunati si va faceti o programare sa vedem exact nivelul dv si punctele slabe. Dupa discutam mult mai exact ce anume trebuie sa imbunatatiti, ce ati dori sa faceti, etc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *